Mycket sedan sist…

Frugan och jag besökte naturskyddsföreningens rikskonferens i Växjö 1- 2 juni. Jag skulle representera Föräldravrålet och hålla ett anförande i ett block som kallades Vi som gjort succé. Utan att förhäva mig allt för mycket kändes det som att ordet succé även skulle kunna beskriva min egen lilla insats. Alltså, tänk er Växjö konserthus och undertecknad med en sådan där fjärrkontroll i handen för att styra en powerpointpresentation. Jag var full i skratt redan innan jag klev upp på scenen och det verkade också smitta av sig på publiken. Att berätta om Föräldravrålet ur ett humoristiskt perspektiv visade sig förresten vara tacksamt. Typ, vi är några som har startat en facebookgrupp om klimatet.

Carrokram

Carrokram

Vi har överhuvudtaget aldrig setts men det här med höjda vattennivåer verkar lite oroande, så vi undrar om inte någon politiker eller så kunde berätta vad de tänkte göra åt saken. För det ska de väl rimligen… eller? Ja, vi är ju verkligen inga experter på området eller så. Faktum är att vi inte vet någonting alls om klimatforskning, men här står jag…

Störst intryck på mig under de här dagarna gjorde annars Omställningsrörelsen och förstås moderator Carolina Klüft. Efter mitt anförande fick jag en bok om knoppar och en Carrokram. Hon kallade kramen så själv. Fint tycker jag.

Jag har hunnit med en spelning också. I Köping på Smedjan. Ett fantastiskt ställe som drivs av en ideell kulturförening.

Smedjan

Smedjan

Nu var det inte så många fler i publiken än medlemmarna som ansvarade för kvällen, max. 15 pers totalt, men det gjorde verkligen ingenting för den här kvällen fick jag en välbehövlig påminnelse om varför jag fortfarande håller på. Jag kände att orden och budskapet verkligen gick in i den fåtaliga publiken och jag fick faktiskt lite ståpäls, vilket känns lite udda när man spelar utan band. Ståpäls av sig själv liksom…Hur som helst fick jag tillräckligt med inspiration för att göra ett mailutskick till liknande ställen och fick napp på Thunströms sommarcafé i Falun där jag spelar den 16 juli. Kul!

Just nu befinner sig jag med familj på semester på västkusten. Nästa vecka tar vi oss så långt österut i Sverige man kan komma för att möta upp ett gäng föräldravrålare under Almedalsveckan. Där ska vi hålla ett par seminarier och grilla…politiker alltså.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s