Första och sista repet

Englin?

Englin?

I dag samlades The Harry Boys Choir för sitt enda rep inför den kommande veckans gig. En synnerligen rutinerad samling musiker upplandat med lite ungt och fräscht rockade Kulturskolan i Enköping. På onsdag smäller det på SG25 i Västerås och på torsdag på Pub 19 i Uppsala. Jag har en riktigt skön känsla efter dagens rep som blev påfallande rockigt  mycket tack vare Englin på elak Johnny Dunder-gura och Brunnsberg på fet Raj Montana-hammond.

Själv känner jag mig minst sagt ringrostig och lite vilsen i texterna. Inte varje dag man spelar live med band nu för tiden, men det får ordna sig. Kanske kör jag en gammal beprövad Lundell med notställ. Kul ska det bli i alla fall! Vore kul om du och dina vänner också dyker upp!

Med katastrofen i Qatar i färskt minne lovar jag att inte babbla mycket, utan låta musiken och texterna tala, för vad kan man säga nu liksom… och vem orkar egentligen lyssna och ta till sig eländet? Igen?! Jag lovar i stället en festlig kväll med riktigt kompetenta musiker och en och annan överraskning i setlist.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s